Helena Bragd ny försäljningschef för Unilabs Sverige Skip to main content

Aktuellt

27 May 2024

Helena Bragd ny försäljningschef för Unilabs Sverige

Unilabs Sverige har utsett Helena Bragd till ny försäljningschef. Helena kommer till Unilabs med en gedigen erfarenhet från sin långa karriär inom läkemedels- och MedTech-industrin.

Närmast kommer Helena från en tjänst som General Manager för Norden på BD. Hon har tidigare haft kommersiella och ledande roller på företag som Eli Lilly, Johnson & Johnson och ResMed. Hon har också varit styrelseordförande för branschorganisationen Swedish MedTech i sex år och är för närvarande styrelseordförande för Sveriges Bryggerier.

"Vi är mycket glada över att välkomna Helena till Unilabs. Helenas kommersiella erfarenhet och kompetens kommer att vara mycket värdefull för att utveckla våra erbjudanden till våra kunder och patienter i Sverige. Vi ser verkligen fram emot att ha henne ombord", säger Sanna Rydberg, General Manager Nordics.   

"Diagnostik är avgörande för människors hälsa och för ett välfungerande sjukvårdssystem. Sektorn utvecklas snabbt och använder digitalisering, automatisering och AI för att förbättra effektiviteten och leverera bättre resultat. Unilabs närvaro i Sverige gör bolaget till en idealisk aktör för att föra ut dessa förbättringar till det svenska folket. Jag är mycket glad över att få vara en del av detta arbete", säger Helena Bragd.

 

 

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN