Vårdgivare | Radiologi | Unilabs Skip to main content

Radiologi

Unilabs radiologiavdelningar arbetar med konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud, magnetresonanstomografi (MR), bentäthetsmätning och mammografi. 

Unilabs radiologiavdelningar arbetar med konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud, magnetresonanstomografi (MR), bentäthetsmätning och mammografi. Undersökningarna ligger till grund för kvalificerade medicinska utlåtanden inför vidare behandling och vård. Vi erbjuder även distansgranskning. 

Vår verksamhet kännetecknas av hög kompetens och service. Detta uppnås genom att investera i vår personal och modern utrustning med nya tekniska lösningar. Alla undersökningar bedöms av läkare/sköterskor med specialistkompetens inom radiologi och subspecialiserade inom olika områden. Vi kan därför erbjuda hög kvalitet på våra tjänster och vår service.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring av verksamheten och är ackrediterade av SWEDAC i enlighet med standarderna SS-EN ISO/IEC 17025.

 

Information till våra remittenter

Uppdaterad: 28 februari 2024

Vi har mycket god tillgänglighet till alla våra röntgenundersökningar och kan leverera snabba tider och svar inom en vecka. 

 

Våra under-sökningar

LÄS MER

Kundtjänst

LÄS MER

Vill du bli kund?

LÄS MER

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN