Skip to main content

Vårt företag

Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder specialisttjänster inom lab, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern.

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. 

Laboratoriemedicinska analyser och bild- och funktionsdiagnostik har en avgörande betydelse vid diagnostik, uppföljning och behandling av patienter. Våra enheter fungerar som en integrerad länk i vårdkedjan. Våra uppdragsgivare är både öppen och sluten vård inom såväl offentlig som privat sektor. 

Unilabs i siffror 2020


 

Radiologi

Inom radiologi genomför vi undersökningar med alla metoder som räknas till bild- och funktionsdiagnostik. Vi arbetar med modern utrustning med nya tekniska lösningar och investerar i hög humankompetens.
 

Laboratoriemedicin

Inom laboratoriemedicin utför vi analyser inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi/cytologi samt transfusionsmedicin. Vi gör kraftiga satsningar på informationsteknologi och logistik samt utveckling av nya metoder.
 

Personal

Unilabs AB har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin.

Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.
 

Bolagsinformation

Är du nyfiken på mer specifik företagsinformation och vill ta del av verksamhetsbeskrivningar, årsredovisning och bokslut kan du läsa mer om Unilabs AB på allabolag.se

Unilabs AB ingår i Unilabs Group, läs mer om koncernen på unilabs.com.

Unilabs AB bidrar till en hållbar samhällsutveckling genom att ta ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt ansvar. Läs mer i vår hållbarhetsredovisning: Unilabs Hållbarhetsredovisning 2020 »


 

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN

""