Vårdgivare | Mammografi | Unilabs Skip to main content

MAMMOGRAFI GÖR SKILLNAD

Vi vet hur viktig mammografi är och tar emot kvinnor för mammografi på flera orter runt om i Sverige

Effektiv och kvalitativ vård

Ett av Unilabs främsta syften är att jobba för att vi skall få en så effektiv och kvalitativ vård för hela vår befolkning som möjligt. Vi jobbar ständigt med att förbättra metoder och processer för att säkra god vård för våra patienter och kunder.

Inom mammografi arbetar vi aktivt med att öka deltagandet hos kvinnor. Framför allt i socialt utsatta områden där deltagandet historiskt har varit lågt. Vi vet att mammografi räddar liv!

Uppdaterad utrustning

Varje år genomför vi ca 350 000 screeningar på våra 18 mottagningar i regionerna Skåne, Örebro och Västra Götaland. Vi håller vår utrustning uppdaterad med den senaste tekniken, vilket bidrar till en bättre kvalitet på undersökningarna och mindre obehag för kvinnorna. Det är mycket viktigt för oss att våra mottagningar känns moderna, fräscha och harmoniska och vi anstränger oss för att skapa miljöer som förmedlar den känslan.
 

Förtroende

Vi lägger stort fokus på och tränar vår personal att ta emot kvinnorna som kommer till oss på ett professionellt och lyhört sätt. Det är viktigt att kvinnornas upplevelse hos oss förmedlar en känsla av trygghet, förtroende och omtänksamhet så att de känner att de vill komma tillbaka. Vi genomför löpande kundundersökningar för att fånga upp hur vi uppfattas och hur vi jobbar som återkopplas till vår personal och bidrar till vårt förbättringsarbete. Vår personal fortbildas och utvecklas kontinuerligt inom sitt område för att säkerställa att vi alltid ligger i framkant vad gäller kompetens hos våra medarbetare.
 

Här finns vi

Här finns våra mammografi-mottagningar

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN