Vår kultur | Unilabs Skip to main content

Vår kultur

Det är vårt CARE BIG-mantra som gör oss till Unilabs. CARE BIG påminner oss om att framgång inom diagnostik beror på människorna som befinner sig i hjärtat av processen.

Vi CARE BIG

Vår mission: Att vara i hjärtat av och början av alla effektiva behandlingsbeslut.
Vårt motto: Vi ger dig svaren som hjälper att ge vård.
Vårt mantra: CARE BIG

Vi stöder våra team att trivas och förnyas med vår kraftfulla CARE BIG-kultur och de fyra kulturbyggande beteenden som de ger till vår arbetsplats.

Vi CARE BIG

- Gå i våra kunders skor
- Ta fram det bästa i varandra
- Prova nya saker
- Göra skillnad

CARE BIG och våra ledord uppmuntrar oss att fokusera på kundernas behov. De och de människor som är beroende av oss, står i centrum för vad vi gör, och för att vi ska fatta effektiva beslut. CARE BIG påminner oss om att vårt slutliga mål inte bara handlar om tester och prover, utan att vi finner svar som hjälper till att förbättra människors liv.

CARE BIG är mer än bara ett mantra. Den är en del i allt vi gör på alla nivåer i vår verksamhet. Alla viktiga affärsbeslut är tagna med utgångspunkt av Unilabs motto, mission och mantra, och varje år uppmanas alla Unilabs anställda att göra ett CARE BIG-löfte som kommer att göra skillnad för dem själva, hela Unilabs-koncernen och för våra kunder.

CARE BIG betyder att göra det där lilla extra när vi vet att det är rätt sak att göra, oavsett om vi har blivit ombedda att göra det eller inte. När vi verkligen bryr oss – CARE BIG – gör det en verklig skillnad för medarbetare, kunder och patienter.

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN