Skip to main content

Vår kultur

CARE BIG.

2017 fattade Unilabs beslutet att översätta våra anställdas passion och attityd till något som kan hjälpa oss att sticka ut ännu mer. Resultatet är vårt Mission, Motto och Mantra (MMM):

Vårt Mission: Att vara i hjärtat av och början av alla effektiva behandlings beslut.
Vårt Motto: Vi ger dig svaren som hjälper att ge vård.
Vårt Mantra: Care BIG

Det är vårt CARE BIG mantra framför allt som gör oss till Unilabs.

CARE BIG påminner oss om att framgång inom diagnostik beror på människorna som befinner sig i hjärtat av processen.

Så vi stöder våra team att trivas och förnyas med vår kraftfulla CARE BIG-kultur och de fyra kulturbyggande beteenden som den ger till vår arbetsplats.

• Gå i våra kunders skor
• Ta fram det bästa i varandra
• Prova nya saker
• Göra skillnad

CARE BIG och Culture Building Behavior (CBB) uppmuntrar oss att fokusera på kundernas behov. de står i centrum för vad vi gör, och de människor som är beroende av oss för att fatta effektiva beslut. CARE BIG påminner oss om att vårt slutliga mål inte bara handlar om tester och prover, utan finner svar som hjälper till att förbättra människors liv.

CARE BIG är mer än bara ett mantra; Den är en del i allt vi gör på alla nivåer i vår verksamhet. Alla viktiga affärsbeslut är tagna med utgångspunkt av Unilabs MMM, och varje år uppmanas alla Unilabs anställda att göra en CARE BIG löfte som kommer att göra skillnad för dem själva, hela Unilabs-koncernen och våra kunder.

CARE BIG innebär att sträcka sig längre i det vi gör, oavsett om vi har blivit ombedda att göra det eller bara för att vi vet att det är rätt. När vi bryr oss, är det alltid utöver det vanliga. Det gör en verklig skillnad för kollegor, kunder och patienter.

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN