Unilabs välkomnar Sofia Ritzvi som ny People & Culture Director Skip to main content

Medarbetare

22 October 2021

Unilabs välkomnar Sofia Ritzvi som ny People & Culture Director

Unilabs Sverige är glada att kunna välkomna Sofia Ritzvi som ny People & Culture Director. Sofia kommer närmast från ASSA ABLOY Opening Solutions, där hon har varit HR Director för Skandinavien. Innan dess har hon haft ledande HR-positioner på ABB, AstraZeneca och Dell. Hon har en examen i Human Resources från Uppsala universitet.


”Sofia har en fantastisk personlighet och kommer att vara en stark tillgång till Unilabs. Hon har lång erfarenhet inom HR och är känd för sin bredd inom personalfrågor, ledarskap och arbetsrätt. Sofia kommer kunna utveckla våra personalfrågor men även ansvara för kommunikation, intern såväl som extern. Unilabs varumärke är starkare än någonsin och vi ska fortsätta utveckla vår kommunikation och bland annat synas på smartare sätt i nya innovativa kanaler. Sofia kommer bli perfekt i den rollen”, säger Johan Höglund, VD Unilabs Sverige.

”Jag ser mycket fram emot att börja som People & Culture Director på Unilabs. Att få arbeta i ett företag som gör skillnad för människors liv och hälsa känns otroligt meningsfullt och något som ger mig energi. Det känns mycket positivt att få möjlighet att bidra till den fina CARE BIG-kulturen och utvecklas tillsammans med Unilabs kompetenta medarbetare ”, säger Sofia Ritzvi.


Sofia tillträder tjänsten den 1 november 2021. Varmt välkommen till Unilabs Sofia!

 

 

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN