Unilabs Ellenbogen röntgen stänger ner verksamheten fr.o.m 30 september 2022 Skip to main content

Information

28 September 2022

Unilabs Ellenbogen röntgen stänger ner verksamheten fr.o.m 30 september 2022

Unilabs avtal med Region Skåne går ut 30 september 2022, därför stänger nu vi ner vår röntgenmottagning på Ellenbogen i Malmö. Vi vill tacka alla våra remittenter och patienter för dessa år.

 

Till dig som patient

Har du frågor om din undersökning hänvisar vi dig till din remitterande läkare. Har du frågor rörande dina bilder, var vänlig kontakta vår kundtjänst för mer information.

 

Till dig som remittent

Unilabs kommer fortsätta att bedriva röntgenverksamhet på Malmö Arena Röntgen även efter att Unilabs avtal med Region Skåne avslutas den 30 september 2022.

Vårdgivare som har ett eget kostnadsansvar för medicinsk service och har rätt att välja en privat röntgenleverantör, eller som remitterar försäkringspatienter, är fortsättningsvis välkomna att remittera patienter till oss för MR, konventionell röntgen samt ultraljud.

Från 1 oktober 2022 arbetar vi i Unilabs remiss och bildhanteringssystem (RIS och PACS), det betyder att ni kan skicka remisser och ta emot svar elektroniskt via Labportalen och där anslutna journalsystem t ex WebDoc. Se länk nedan för information:

https://infosolutions.se/labportalen/anslutna-journalsystem/
 

Finns ni inte redan kopplade med e-remiss till Unilabs eller har andra frågor, vänligen kontakta oss på kund@unilabs.com så hjälper vi er vidare.


 

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN