Sanna Rydberg – ny VD för Unilabs Sverige Skip to main content

Pressmeddelande

21 October 2022

Sanna Rydberg – ny VD för Unilabs Sverige

Unilabs Sverige AB välkomnar Sanna Rydberg som ny VD för bolaget.

Sanna kommer tillsammans med Rannveig Krane, Director Region North, samt den svenska ledningsgruppen, fortsätta utveckla företagets verksamhet i Sverige. Hon tillträder rollen som VD 27:e oktober.


Sanna har lång erfarenhet som ledare inom Life Science sektorn och har tidigare arbetet med vård, läkemedel och medicintekniska produkter. Hennes erfarenhet finns inom hela värdekedjan, från produktion och kvalitet till försäljning och marknadsföring. Hon började sin karriär på AGA (sedermera Linde Group) och har under sina 17 år haft en rad olika befattningar. Den senaste som Head of Healthcare för Region Europe North. 2018 gick hon vidare till att bli VD för Eurofins BioPharma Product Testing Sweden och 2020 började hon i sin senaste roll som VD på Arcoma, ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer digitala röntgensystem på en internationell marknad.

 

”Unilabs är ett spännande bolag med ett viktigt syfte att ge stöd till vården genom diagnostiska tjänster. Det ska bli fantastiskt roligt att få bidra till detta och tillsammans med teamet fortsätta utveckla verksamheten i Sverige”, säger Sanna Rydberg.

 

 

Kontaktperson:

Rannveig Krane

Region Group Regional Director North

rannveig.krane@unilabs.com

 

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN