Unilabs öppnar ny radiologimottagning i hjärtat av Stockholm Skip to main content

Pressmeddelande

22 April 2024

Unilabs öppnar ny radiologimottagning i hjärtat av Stockholm

Stockholm, 22 april 2024: Unilabs, en ledande internationell leverantör av diagnostiktjänster, öppnar en ny radiologi- och mammografimottagning i centrum av Stockholm. Den nya mottagningen heter Unilabs Klara Strand.

”Vi är mycket glada att över att öppna dörrarna till den här mottagningen,” sa Sanna Rydberg, General Manager för Unilabs Nordics. ”Unilabs Klara Strand innebär en betydande ökning av vår radiologikapacitet i Stockholmsregionen, vilket gör att vi kan hjälpa fler människor och kunder än någonsin tidigare.”

Unilabs Klara Strand har den senaste generationen av radiologisk utrustning och kommer att erbjuda magnetröntgen, datortomografi, slätröntgen och mammografi.

Unilabs Klara Strand ligger i hjärtat av Stockholm, nära Centralstationen, vilket gör den lättillgänglig för patienter från hela Stockholm och omkringliggande regioner.

”När vi byggt mottagningen har vi fokuserat på att göra patientupplevelsen så smidig som möjligt. Det kommer att vara tydligt i allt från mottagningens layout, personalens personliga bemötande till digital incheckning och bokning,” avslutar Sanna Rydberg.

Unilabs Klara Strand kommer att öppnas successivt under Q2 2024, med mammografi i april för att bli fullt operativ med alla modaliteter i juni.

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN