Ny plats för mammografiscreening för många kvinnor boende i Göteborg eller i annan kommun runt Göteborg Skip to main content

Information

21 March 2022

Ny plats för mammografiscreening för många kvinnor boende i Göteborg eller i annan kommun runt Göteborg


Västra Götalandsregionen har skrivit ett nytt avtal med Unilabs AB när det gäller mammografi- screening. Detta kan betyda att du ska gå till en annan adress än tidigare för din screening.

 

Platser för mammografiscreening från april 2022

Mölndal 
Kvinnor som bor i kommunerna Härryda, Mölndal och Partille kallas till Unilabs mammografiscreening i Mölndal. Mobila enheter i Härryda och Partille tas bort. 

Kungälv
Kvinnor som bor i kommunerna Kungälv och Stenungsund kallas till Unilabs mammografiscreening i Kungälv. Mobila enheter i Stenungsund och Kungälv tas bort.

Angered
Kvinnor som bor i Angereds kommun och kvinnor som tidigare gjort sin screening i Gamlestaden kallas av Unilabs för mammografiscreening i Angered. 

Hisingen och Almedal finns kvar och kvinnor som bor här kallas av Unilabs.
 


Adressen till var din mammografiscreeningen ska utföras står i inbjudan. Undersökningen är frivillig. Du får själv välja om du vill boka om din tid till någon annan plats som passar dig bättre.

För frågor var vänlig kontakta Unilabs kundtjänst mammografi, 0771-40 77 10 eller ställ din fråga i vår chatt. Vill du se eller boka om din tid kan du göra det på www.boka-se.unilabs.com.
 


 

VÄLKOMMEN TILL unilabs hemsida

GÅ vidare till huvudhemsidan

ELLER VÄLJ ETT LAND I LISTAN NEDAN